сряда, 7 юли 2010 г.

КОМПЮТЪРЕНсервиз - онлайн и офлайн ремонт на компютри


КОМПЮТЪРЕНсервиз - Ако се нуждаете от сервиз за компютъра си, то ние сме на ваше разположение.

Екипът ни от ИТ специалисти предлага следните видове услуги:


Диагностика на компютри, компоненти, хардеуер, софтуер, ремонт на хардуерни конфигурации, преконфигуриране и преинсталиране на операционни системи - Windows и Unix базирани такива както и много
други ИТ услуги.

За улеснение на клиентите работим гъвкаво, реагираме до 2 ч. от поръчката или заявката на клиентите. Цените - те са наистина изгодни и конкуренти. Качеството - на световно ниво. Знанията и компетенциите - Нашите специалисти притежават десетки сертификати от спезиализирани обучения.

Опитът - с течение на годините се утвърждаваме като едни от най-добрите специалисти за Югозападна България. Десетки хиляди клиенти са останали доволни и продължават работа с нас.

Нашето мото: В основата на успеха е това, че клиентът трябва да бъде удовлетворен! Това е нашето мото и ние се стремим да го спазваме.

Друга силна страна на нас е, че работим в гъвкаво работно време - 24 ч. в денонощието. Отстраняваме проблемите, следваме приоритетите на клиентите и вършим свеждаме всичко до край!

нает сървър

Наши клиенти са както големи компании, така и хора, които имат основни познания в областта на компютрите, но не могат да се справят с проблемите, до специалисти, които имат нужда от висококвалифицирана и специфична помощ.

За поръчка на ремонтна услуга използвайте GSM: 08 93 91 91 96

Няма коментари:

Публикуване на коментар